Kolego ja mam 2,5TD i turbinka powinna lekko pogwizdywać, ważne aby w autkach z turbo kontrolować poziom oleju, słyszałem że to istotne by nie zajechać turbo, a koszty regeneracji dałyby się odczuć. Kolega dał turbo fachowcom i usłyszał 1700zł. Również mam LUCAS EPIC i jak pewnie koledzy napiszą magiczna to pompa, czeski film, ponieważ mało kto się na tym zna. Nie tak dawno miałem problemy z odpaleniem auta, po kilku dniach poszukiwań okazało się że wtyk do pompy (gruba wiązka przewodów wchodząca w gniazdo w pompie od strony przegrody silnika) był luźny i nie trybił mi elektrozawór toteż autko nie miało prawa odpalić. Ogólnie wszystkie moje awarie obijały się przeważnie o łożyska w kołach i na podporach, co do pompy EPIC nie miałem problemów, również turbo bez zastrzeżeń. Przyrost mocy powinien być odczuwalny, jednak to nei F1
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale zorientujesz się kiedy turbo doładuje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrawiam