Witam, usterka usunieta
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. choć nie do końca, w moim przypadku racje miał Pietron - szacunek!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale oczywiście wszystkim dziekuje za chęć pomocy. faktycznie wystarczyło tylko pomanipulować wtyczką owego włącznika aby pokazały się pozytywne efekty. kilka pinów było zbyt luźnych... troche "przygiąłem" potraktowałem WD40 i działa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ALE... było by zbyt pięknie... nadal nie świeci podświetlanie włącznika świateł (żarówka była spalona , wymieniłem i nadal nic), inne włączniki i zegary "świecą". zastanawia mnie również fakt wyzerowania zegarka i rozkodowanie radia- ma ktoś jakiś pomysł jak to wytłumaczyć?
Pozdrawiam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.