View Single Post
Stary 29-03-2009, 22:25   #1896
baluckityp
ford::average

Model: mondeo
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2011
Red face Odp: Spot łódzkiej grupy

Cytat:
Napisał jarkar81 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
yyhhh.. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. coś czuję, że sporo mnie ominęło... pogratulować bałuckiemu nowego nabytku - a jak mówiłem, że probe to się migał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No mam nadzieję, że za tydzień go zobaczę nie tylko na fotkach.
dziekowac za pogratulowac! oby sie sprawowal bez probeMOWO Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
hyh i nikt sie nie migal, pisales czy kupilem wiec odpwiedzialem ze nie kupilem bo sie zamienialem na auta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pzdr!