View Single Post
Stary 03-04-2009, 11:42   #452
Kubulsen
ford::average

Model: Mondeo Mk III GHIA, Kuga 2019
Silnik: benzyna 2,0 + LPG, 1,5 Ecoboost 150 KM
Rocznik: 2004, 2019
Domyślnie Odp: Podkarpacki spam ...

Witajcie koledzy! Nie wiem czy dobrze celuje z moim wątkiem, ale mam taką nietypową prośbę.
Otóż od kilku miesięcy poszukuję dla siebie auta - jakiegoś ładnego forda mondeo (wiem, wiem, wszystkie są ładne, hehe) i akurat ostatnio mam takie jedno na oku. Problem w tym, że znajduje się ono w Łodzi, a ja nie bardzo mam jak tam dotrzeć. Do tej pory auta oglądałem z kolegą, który dysponował własnym samochodem, ale musiał on wyjechać i nie mam nikogo innego w jego zastępstwie. Poszukuję zatem osoby, która nie dość że się dobrze orientuje w temacie użytkowania forda mondeo (chodzi o auto z 2003r. po liftingu w benzynie 2,0), zna się jako tako na blacharce (co by wykluczyć bite auto), to jeszcze będzie dysponowała wolnym czasem i autem, aby móc się ze mną udać na miejsce - do Łodzi, celem oglądnięcia tego "cuda" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Wiem że moje żądania są pewnie nieco wygórowane, ale może znajdzie się mimo wszystko odpowiednia osoba gotowa mi w tej kwestii pomóc. Oczywiście zobowiązuję się pokryć wszelkie koszty dojazdu i wyświadczonej pomocy przy oględzinach auta - kwestie finansowe do dogadania przed wyjazdem, jakby co to nawet umowę można spisać - nie widzę problemu. Jestem z Tarnobrzega i najlepiej, aby ta osoba również była z tych okolic. Może ktoś z Was byłby chętny na taką wycieczkę, ewentualnie może znacie kogoś (np. jakiegoś mechanika z serwisu FordaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , który by chciał w ten sposób dorobić do pensji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Można się ze mną skontaktować telefonicznie: 504-356-049 lub poprzez maila: anserkuba@op.pl lub na nr gg: 10178155
Pozdrawiam i czekam na odzew.

Ostatnio edytowane przez Kubulsen ; 03-04-2009 o 12:28 Powód: uzupełnienie danych
Kubulsen jest offline   Odpowiedź z Cytatem