Cytat:
Dzięki za miłe przyjęcie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Bardzo się ciesze że mogłem z Wami spędzić choć troche czasu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.))
|
Ja nawet nie wiedzialem ze bedziesz (moze dlatego ze mialem ostatnio mniej czasu na wczytywanie sie w forum) ale na prawde super ze kolega ze
Szczecina przyjechal na spota do
Łodzi. Tym samym zasluzyl sobie na moje oficjalne zaproszenie na (jeszcze nie ustalilismy kiedy...) no wiec na
najblizszegi grilla w Łodzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (kielbaski i bulki masz gwarantowane, byloby i pyfko ale prowadzisz
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
Cytat:
|
Napisał lukaszek2603
PS. baluckityp-nawet po przyjezdzie do domu czuje na ciuchach zapach spalin twojego probe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
|
komik nic od nas nie dostal a ty ot tak na pamiatke cos dostales
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.