Odp: Podkarpacki spam ...
Witam! Coś niecoś na temat fordów mondeo wiem (przynajmniej teoretycznie) a kilkoma nawet jechałem hahaha. A tak na serio, to jakbyś mógł maryanpl podać mi link do tej strony z forum z tymi poradami, bo to zawsze dodatkowa wiedza może się przydać. Co do mojego planowanego zakupu, to dziś dzwoniłem do serwisu ASO forda w Łodzi (ASO Mieszek). Auto tam było serwisowane i panowie mają w swojej ofercie usługę sprawdzenia przedsprzedażowego auta, co kosztuje ok. 250 zł. Z tego co mówili to jest to usługa pełna i ma mi dać odpowiedź na nurtujące mnie pytania. Jak myślicie opłaca się coś takiego zrobić? Oczywiście wiem, że generalnie warto pożądnie oglądnąć auto przed zakupem, ale czy jest sens wydawać 250 zł na ASO, czy może lepiej szukać jakiegoś być może bardzej "bezstronnego" warsztatu? Nie to że chcę oszczędzać, bo wiadomo że lepiej na początku przepłacić, niż później wpędzać się w niespodziewane koszty, ale ciekaw jestem czy te ASO to nie jest tylko wyciąganie kasy z klienta i w gruncie rzeczy nie powiedzą nic konkretnego. Mieliście może podobne doświadczenia przy kupnie swoich aut?
|