Cytat:
No niestety sam się porwałem, nieświadomy tego co mnie czeka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Szpilki kupowałem na alledrogo po 12 za sztukę. Dwie które uwałem dorabiałem u tokarza z półośki od malucha Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nakrętki po 4 za sztukę z gwintem na zabezpieczenie.
Ja tarczy nie zdejmowałem. Stare szpilki poczęstowałem młotkiem, a nowe naciągałem nakrętkami bo nie było miejsca, żeby od tyłu ją klepnąć.
|
O bosze.... DROGO
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W ogólnopolskiej sieci InterCars - szpilka kolsztuje coś koło 5 pln... nakrętka tak samo jak kupiłeś - 4pln. i mówię o oryginałach do Froda
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do zakładania nowych... nie polecam metody młotkiem, bo niekoniecznie możemy sobie tym zrobić dobrze. Za to nakręcaniem... może i dłużej, ale za to lepiej. I polecam tylko tą metodę wymiany.