View Single Post
Stary 12-04-2009, 23:57   #1
Bebejt
Zablokowany

Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDDI
Rocznik: 2002
Wink Pamiątka ze Zlotów - Historia dla Potomnych.

Nie wiem czy był taki pomysł, czy jest to w ogóle robione czy też było na pierwszym zlocie.. nie wiem dlatego pytam.

Tak sobie pomyślałem iż fajną pamiątką ze zlotów byłoby posiadanie przy sobie "cząstki" tego co działo się w owych chwilach w cudnej atmosferze przy cudnych autach marki FORD Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Otóż zastanawiałem się, czy by nie zmontować takich "pamiątkowych filmików", nagrań etc.ze zlotów. Mam na myśli ogólnie nagranie ciekawych momętów, początkowych chwil, końcowych film ze zlotu kamerą cyfrową. Z tego nagrania można by było utworzyć PAMIĄTKOWY film dostępny dla każdego.

Osobiście posiadam zdolności komputerowe w tworzeniu, montowaniu filmów, teledysków itd.

Nie wiem czy był taki pomysł, czy nie było, dlatego poprostu pytam z chęcią wystąpienia z taką propozycją Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Czekam na sugestie i odpowiedzi co do mojego skromnego zapytania.

Pozdrawiam forumowiczów bardzo serdecznie i korzystając z tej chwili chciałbym złożyć wam najserdeczniejsze życzenia pełne łaski Bożej w dniu Zmartwychwstania Pańskiego.

Pozdrawiam.

Robert vel Bebejt

(forumowy - mixiu)

.

Edit: Nie jestem Humanistą... nie umiem w pełni dobrze pisać... uwielbiam Matematykę, geografie, fizyke, chemie, biologie... przedmioty humanistyczne to dla mnie czarna magia, więc nie "krzyczcie" na mnie jak czegoś nie zrozumieliście Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mógłbym wam rozpisać to wzorem matematycznym, o co mi chodziło, no ale wtedy to by chyba większość nie zrozumiała o co chodzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeszcze raz przepraszam.

Ostatnio edytowane przez Bebejt ; 13-04-2009 o 00:18
Bebejt jest offline   Odpowiedź z Cytatem