No ja mam lat 29... ale u mnie wyglada to tak, ze cenie wypowiedzi kazdego...
Hit mowisz bardzo madrze i jesli faktycznie daje to takie rezultaty jak piszesz - bomba!
Z mojej strony zycze jeszcze wiekszego zaglebienia tematu i lepszych rezultatow...
Dziwia mnie tylko ludzie ktorym to przeszkadza, ze prowadzisz auto tak jak prowadzisz, tymbardziej, ze nie widzialem zadnego posta w ktorym komus wcierasz na sile Twoje zdanie, wiec tymbardziej nie kumam gdzie lezy problem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Komus przeszkadza - niech omija, to takie proste... a ludzie ciagle szukaja jednak sposobu do negowania, wrecz wysmiewania innych (nie przecze, ze czasami az w oczy kole i samo sie prosi, ale ... jednak... badzmy ludzmi, tymbardziej, ze ktos kto prowadzi S'ia to chyba nie lebek ktory ledwo co zrobil prawko, ale ludzie majacy rodzine, jaki bagaz doswiadczen = sa ciut madrzejsci/bardziej stateczni)
Ot moje zdanie na ten temat... ja tam mojego S'ia nie oszczedzam przesadnie, ale tez nie daje mu w dekiel na zasadzie "decha, a potem z piskiem przed swiatlami"... mieszcze sie gdzies w srodku calego tego zamieszania wokol oszczednego smigania
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tam gdzie jest okazja czerpac radosc z szybkiej jazdy - to kozystam (nie mowie o odcinkach na ktorych moge przez 4km pojechac 180km/h, a potem musze radykalnie zwalniac bo to debilizm - moim zdaniem)... i blablabla i blebleble itp itd...
I wogole to: MAKE PEACE, NOT WAR
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.