dzięki Tygrysex
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do opisu tego jak jeździsz, to ja mam taką samą filozofię.
Co do właścicieli S-m też się zgadzam, że ,bez urazy dla reszty forum, ale widać różnicę w formułowaniu zdań, języku, tematach itp. jak to mówią "szlachectwo zobowiązuje",nie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. więc i wszelkie żarty trzymają poziom.
Dla mnie oszczędzanie nie jest celem nadrzędnym, po prostu każdy kolejny samochód próbuję poznać, można rzec rozpracować, żeby poznać jego możliwości. Czysta ciekawość dotycząca auta no i moich umiejętności. Poza tym gdy muszę czasem bardzo dużo jeździć to droga mi szybciej mija, kiedy się mogę na tym trochę skupić. Żartować z tego możecie do woli, a przyznam, że wszelka wymiana opinii jest dla mnie bardzo cennym doświadczeniem, wiele można się nauczyć o sposobie myślenia innych. Dlatego na przykład zapytałem o wiek. Ja wcześniej ścigałem się ostro z każdym, kto próbował mnie wyprzedzić. Jutro mam 42 urodziny i od 2, 3 lat jeżdżę spokojniej...