Temat: Zlocik? :)
View Single Post
Stary 15-04-2009, 17:45   #653
balcer
ford::amateur

Model: Mondeo MKI
Silnik: TD
Rocznik: 1995
Domyślnie Odp: Zlocik? :)

Otrzymałem ceny:
Porcja dla dzieci:
Pierś z kurczaka z grilla 100g, Frytki, Zestaw surówek, Sok pomarańczowy 0,2L - 17,40
Porcja dla dorosłych:
Karkówka z grilla 120g, Ziemniaki smażone z ziołami, Zestaw surówek, Sok pomarańczowy 0,2L - 19,60

Myślę, że to przyjazne ceny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ważne uwagi lokalu, proszę potraktować je poważnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał Gęsia Szyja
Bardzo ważne sprawy:
pierwsza grupa przychodzi o 15-tej, a druga nie wcześniej niż o 16- tej.
Musimy mieć czas by posprzątać i nakryć do kolejnej grupy.
Nie może być tak, iż druga grupa wchodzi na salę nie upewniając się, czy są już przygotowane miejsca ( TO WPROWADZA DUżY HAOS!!!! )
kolejna sprawa to płatność.
Idealnie byłoby by ktoś - jedna wyznaczona osoba zapłaciła za 1 grupę ( nie robiąc zbiórki kasy na sali, bo jest zamieszanie ! )
i druga, bądź ta sama zapłaciła przy wyjściu drugiej grupy.
Czyli tak naprawdę zostało sprawnie się zebrać finansowo na Widokówce i możemy spokojnie imprezować. Postaram się każdemu z listy podesłać ile musi mieć dla mnie odliczone Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a co, czasu mam na pierdoły Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Osoby, które myślą, że bez wpisywania się na listę, przyjadą i się i tak załapią na obiad mogą się zdziwić bo lokal jest już napięty więc tylko teraz mogę jeszcze domówić tych porcji. Proszę się dopisać jak się wybieracie. Z przyjemnością domówię i spotkam w niedzielę więcej spotowiczów.
balcer jest offline   Odpowiedź z Cytatem