View Single Post
Stary 16-04-2009, 06:25   #479
maryanpl
ford::average

Model: Ford Mondeo MKIII
Silnik: 2.0 TDDI
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: Podkarpacki spam ...

Witam:607:
Kubulsen nie wiem czy się wpisałeś, ale mamy jak pewnie zauważyłeś w strefie temat "witam" i tam się witamy po przybyciu już na stałeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. To tak oczywiście w woli przypomnienia, więc nie odbierz mnie źle.
Fajnie, że autko już zakupione. Mam nadzieje, że będzie Ci wiernie i dzielnie służyć. Jeśli chodzi o takie pierdółki po zakupie to zawsze tak jest, że zaczynają wychodzić gdy "emocje już opadną" i zaczynamy badać każdy centymetr auta. Tak chyba ma każdy kto kupuje auto używane. Powoli, bez pośpiechu, a przede wszystkim bez zbędnych emocji i usuniesz wszystkie niedociągnięcia. Zazwyczaj są to pierdoły, tak jak było u mnie - piszcząca jedynka i dwójka przy wrzucaniu(nasmarowane i problem z głowy), jakaś końcówka itp, itd.
Jeśli nie będziesz zakładał swojego tematu o aucie to wrzuć tutaj jakąś fotkę. Ja już od paru dni jeżdżę na letnich oponach i też chyba wrzucę kolegom, aby pokazać zdjęcie autka na letnich gumach i felgach.