Odpowiedni wpis do tematu "witaj" zrobiony. Ale coś chyba nie jest on popularny, skoro oprócz mnie jest tam tylko jeden wpis- kolegi pama77, no ale wątek dopiero raczkujący więc pewnie dlatego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do zdjęć to postaram się oczywiście w najbliższej przyszłości coś wkleić, a i na awatarze moja fura pewnikiem też się pojawi, własnego tematu raczej nie planuje, chyba że będę miał coś szczególnego do przekazania - jakaś nowinka lub ulepszenie które warto pokazać. Co do tych "niedociągnięć" to mam taką nadzieję, że będą to niewielkie prace, choć wolę się nastawić na poważne koszty - wówczas przynajmniej może się miło rozczaruję, a nie zdołuję
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A przy okazji - warto od razu założyć dolną osłonę na silnik? Dziwne mam dość bogatą wersję wyposażenia a takiego ustrojstwa u mnie brak. Na allegro coś za ponad stówkę kupię, tylko nie wiem czy to już zakładać, czy się wstrzymać do zimy (wiadomo najlepsza na sól).