View Single Post
Stary 16-04-2009, 11:59   #21
matrog19
ford::expert

Imię: Mateusz
Model: Ford Mondeo mk3
Silnik: 2.0 TDDI 115 KM
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: Przyciemnianie szyb

Cytat:
Napisał heon Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
oklejenie tylnej szyby od 100 - 200 zł
To coś wygórowana cena... Ja się pytałem to przy kombi za 5 szyb 400zł. A tylna chyba 80zł.

No to teraz odpowiadam na pytania kolegi mondek focus.
Nie używałem opalarki. Folię brałem z allegro a tam praktycznie wszystkie są takie same to już twój wybór u kogo kupisz. Podobno te tanie folie z allegro traca z czasem kolor ale mówię, że tylko podobno. Atest mam w formie naklejki. Brałem dwa kawałki foli 50cm x 300cm. Potrzebne mi było z wylicznień moich kawałek 50cm x 360cm ale dobrze, że wziałem więcej to się przydała. Pierwszą szybę robiłem w bagażniku i za pierwszym razem nie wyszło. Reszta już za pierwszym podejściem. Tylnej w mondeo mk2 to samemu nie dałem rady okleić bo zbyt dużo i zbyt dużych zagięć się porobiło. Na reszcie też się robiły zagięcia ale za pomocą suszarki i szpachelki sobie poradziłem. Może wstawie dzisiaj jakieś foto późniejGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.