Temat: [Fiesta 2001-2008] Otwieranie klapy bagażnika z przycisku
View Single Post
Stary 17-04-2009, 08:48   #4
rectosei

Domyślnie Odp: Otwieranie tylnej klapy

Cytat:
Napisał Marcin73 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W podstawowej wersji Fiesty, to chyba tylko wspomaganie kierownicy było gratis Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Jak kiedyś moja Fiesta została w serwisie i dostałem samochód zastępczy w postaci całkowicie "łysej" odmiany Fiesty, to miałem wrażenie podróżowania samochodem o co najmniej klasę niższym. A brak zamka centralnego i otwieranie klapy bagażnika wyłącznie kluczykiem był chyba najbardziej dokuczliwy.
Potwierdzam tę opinię , że wersje "Base" mają bardzo ograniczone wyposażenie, a więc (rocznik 2007):
- 1 poduszka powietrzna (to trochę żenada)
- ABS
- wspomaganko kierownicy
- antenkę na dachu
- pseudo-komputer pokładowy z jedną funkcją (zasiąg na zbiorniku)

I to wszystko. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Nie ma: centralnego zamka, głośników w drzwiach przednich (w tylnych nie ma nawet kabli), szyb w prądzie, otwierania klapy bagażnika od wewnątrz (zupełnie jak w Seicento) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
  Odpowiedź z Cytatem