Panowie ja mam pytanie i problem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Pogubiłem się
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .
Gdzieś tam w wątku była mowa o średnim spalaniu. Ostatnie ileś tam postów jest o chwilowym. Więc o jakie spalanie w końcu chodzi? Mnie się wydaje, że raczej o średnie. A to już jest jakaś tam różnica. Tzn. nie jestem czepliwy, ale chodzi mi o to aby jak ktoś zerknie do tego tematu, żeby się zaraz nie zajarał, że będzie mu ten kalkulatorek pokazywał wszystko na raz
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Dodam, że mam u siebie komputer paliwowy, czyli po mojemu kalkulatorek pokazujący średnie zużycie i niby możliwy przebieg do przejechania bez tankowania - ale do tego muszę dodać ze 100 km i mam wtedy rzeczywisty
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . I dobrze, że w tą stronę a nie w drugą
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .