View Single Post
Stary 18-04-2009, 10:57   #15
Strzeszku
ford::advanced

Imię: Łukasz
Model: Alfa Romeo
Silnik: 1,75
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Tylko nie URSYNCAR

Koledzy odradzam oba serwisy UrsynCar.
Byłem w Piasecznie w celu regulacji drzwi tylnych, które stukają na dziurach. Oczywiście najpierw sam sprawdziłem czy to może zawieszenie albo jakieś rzeczy które wożę w środku. To tak na wszelki wypadek, żeby nie jeżdzić niepotrzebnie do serwisu.
Okazuje się, że UrsynCar nie ma serwisu blacharskiego na Ursynowie, a tylko w Piasecznie. Na miejscu wyszedł pan jak go kreślali "mistrz" blacharz i pojeździliśmy sobie trochę po tej drodze z płyt obok serwisu. Oczywiście drzwi pukały jak szalone, ale pan "mistrz" tego nie chciał słyszeć. Jak w końcu powiedziałem mu żeby sobie jaj nie robił, to usłyszał ale coś w zawieszeniu. Potem szanowny "mistrz" popartrzył czy aby drzwi dobrze siedzą na zawiasie. Oczywiście się bujają nawet jak są zamknięte, ale pan tego nie widział. Powiedział ze ten typ ma takie drzwi i tyle, a puka to w zawieszeniu. Szkoda tylko, że puka tak od nowości a zawias sprawdzali jakiś czas temu na Ursynowie.
Serws na Ursynowie też jest beznadziejny. Wstawiłem samochód na wgranie nowego programu do komputera od sterowania paliwem. Debile robili to cały dzień bo jakiś pan od komputerów gdzieś sobie poszedł.
Strzeszku jest offline   Odpowiedź z Cytatem