Temat: [Fiesta 2008-2012] Nowy Ford Fiesta,co sadzicie
View Single Post
Stary 18-04-2009, 19:22   #112
rectosei

Domyślnie Odp: Nowy Ford Fiesta,co sadzicie

Cytat:
Napisał Marcin73 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z tego też względu kupię obecną Fiestę dopiero po faceliftingu. Niestety teraz użytkownicy nowych modeli są betatesterami. Jak kupowałem obecny samochód, to byłem zachwycony Grande Punto, bo wyglądało świeżo i było nowością na rynku.
Dokładnie takie samo zdanie mam w tej sprawie. Niestety wersje przedliftowe, lub jak kto woli z początku produkcji mogą zapewnić użytkownikowi mnóstwo nieprzyjemnych "wrażeń", spotęgowanych dodatkowo przez nieudolny serwis autoryzowany. Ja jestem zadowolony, że kupiłem Fiestę już po lifcie, bo po pierwsze ma ładniej wykonane wnętrze niż pierwsza seria, dwa że na pewno mnóstwo bubli zostało już wyeliminowanych. Spokojnie poczekam sobie na lifting Mk VII. Nie mam zamiaru być darmowym królikiem doświadczalnym dla Forda. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A co do skrzynki to ja też niestety potwierdzam opinię na temat jej głośności, choć precyzji nic nie mogę zarzucić.
  Odpowiedź z Cytatem