19-04-2009, 16:43
|
|
|
FCP member
Imię: Krzysiek
Model: KUGA Mk3 ; VW Golf Mk8.5; Focus Mk3 RS
Silnik: 2.5 PHEV ; 2.0 TDI 150ps; 2.3 EB 350ps
Rocznik: 2022 ; 2025 ; 2017
|
Odp: Nowy Ford Fiesta,co sadzicie
Cytat:
Dokładnie takie samo zdanie mam w tej sprawie. Niestety wersje przedliftowe, lub jak kto woli z początku produkcji mogą zapewnić użytkownikowi mnóstwo nieprzyjemnych "wrażeń", spotęgowanych dodatkowo przez nieudolny serwis autoryzowany. Ja jestem zadowolony, że kupiłem Fiestę już po lifcie, bo po pierwsze ma ładniej wykonane wnętrze niż pierwsza seria, dwa że na pewno mnóstwo bubli zostało już wyeliminowanych. Spokojnie poczekam sobie na lifting Mk VII. Nie mam zamiaru być darmowym królikiem doświadczalnym dla Forda. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A co do skrzynki to ja też niestety potwierdzam opinię na temat jej głośności, choć precyzji nic nie mogę zarzucić.
|
Dlatego jak bd kupował mondeo mk3 to tylko po FL!! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|