To potrzebujesz sterownik z wyjściem na dodatkowy kanał.
-->
http://moto.allegro.pl/item607071467..._bagaznik.html
W tym sterowniku różowy kabel podpinasz do zielonego od siłownika, a niebieski od siłownika na masę i to całe podłączenie klapy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja mam taki i pod środkowym przyciskiem masz drugi kanał. Wciskasz i sterownik daje sygnał do siłownika, siłownik pociągnie - przytrzyma 1sek i puści. W tym czasie klapa spokojnie zdąży odskoczyć.
Żeby mi się chciało jutro tak jak mi się nie chce to zrobie fotki i zapodam jak ja to mam zamontowane. Tzn.. siłownik, ale zamontowany mam nie w klapie tylko pod podłogą w bagażniku. Na razie prowizorka bo czasu nie mam na porządniejsze zrobienie, ale działa i jest to sprawdzone, także potrzeba mi wolnego dnia żeby to zdemontować i zamontować jak się nalezy.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... mówią że ponoć chała trwała