Witam,
No i ja również pokusiłem się o to autko, niestety kryzys w branży samochodowej każe czekać na zamówiony samochód 4 miesiące
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - zaplanowany odbiór sierpień 2009.
Co kupiłem:
Ford Fiesta SPORT
1,6 ccm, 120 KM, 3D, skrzynia M5 (wyposażenie standardowe znacie)
dodatkowo zamówiłem:
1. radio (to najprostsze ale zastanawiam się nad tym z bluetooth)
2. ESP + TCS
3. szyba przednia ogrzewana
4. podpórka lędźwi w fotelu kierowcy
5. nakrętki zabezpieczające na koła (to będą 16'' felgi aluminiowe 195/45/R16 - zastanawiam się nad 17'' 205/40/R17 - tylko trochę się boję, że to juz strasznie niski profil)
6. przyciemnione tylne szyby
7. kurtyny powietrzne
8. elektrycznie składane lusterka
9. aluminiowe pedały
10. listwy progowe (z tym jest problem bo nie ma tego jako wyposażenie i salon cały czas sprawdza czy mogę to mieć (bo w kolorowym katalogu jest jako opcja a w cenniku nie ma) i za ile – podobno około 1000 PLN)
11. dywaniki gumowe przód i tył
12. klimatyzacja automatyczna (w standardzie jest manualna)
13. lakier metalik (kolor: TANGO - ale wciąż się waham
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
Bez 10. na razie cena to: 56 000 PLN.
no i czekam, czekam, czekam.....
Co sądzicie o tym radiu z BT i funkcja poleceń głosowych - jak to działa - ktoś może to ma ?
Co sądzicie o pomyśle felg 17'' ?
Może macie rady co jeszcze warto sobie sprawić w tym aucie?
(salon powiedział, że mam jeszcze tydzień na zmiany)
Nie zamówiłem na razie alarmu ani innych zabezpieczeń (tak naprawdę jestem sceptyczny co do alarmów chyba dodam blokadę skrzyni – jak myślicie ?)
Będę wdzięczny za każdą poradę i wskazówkę.
pozdrawiam PRo.