Dla zainteresowanych moimi wcześniejszymi postami o siłowniku i otwieraniu z pilota tylnej klapy w kombi.
Oto zdjęcia... (jak pisałem wcześniej, z braku czasu, trwała chała)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
"Ruda" Sprężyna odciąga linkę żeby się cofała, bo nie za bardzo chciała (zanim zamontowałem siłownik). Pewnie w pancerzu brud.
Siłownik ciągnie to ciągiełko, ten pcha plastikowy bolec w zamku w klapie i TADA.. klapa odskakuje.
Podłączenie siłownika (jak wcześniej pisałem) banalnie proste. Zielony kabel podpinamy pod kabelek od sterownika drugiego kanału. Niebieski kabelek pod mase i wsio.
Zróbcie to lepiej niż ja, bo ja odpieprzyłem chałe żeby działało a nie wyglądało. Przy wolnej chwili zrobie jak się należy.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.