Cytat:
za moją sztukę policzyli 57 tys (5d)... z tym że nie brałem tego pakietu platinum x bo zamiast wspomagaczy parkowania wolałem aluski 16"...
tak jak już naapisałem wcześniej upustu od salonu przyznali około 3600zł... czy to mało czy dużo nie wiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Nie jest źle, zwłaszcza, że to nowy model i nawet bez wielkich upustów mają zbyt.
Pamiętam jak kupowałem obecny samochód i poszedłem do salonu Fiata, bo chciałem kupić Grande Punto, podałem panu sprzedawcy liste tego co chce mieć w samochodzie, a on wziął moją kartke do jednej ręki, cennik do drugiej i dodawał. Wyszło mu coś koło 54tys., a na moje próby negocjacji powiedział, że on ma cennik
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i może ewentualnie dorzucić dywaniki :576: No więc po naszym spotkaniu sprzedawca nadal miał cennik zamiast zaliczki na samochód, a ja musiałem obejść się smakiem :576:
Stwierdziłem, że z żartownisiem nie ma co dyskutować i parę dni później całkiem przypadkiem trafiłem do salonu Forda. Tam sprzedawca miał całkiem inne podejście i chociaż za pierwszym razem nie dobiliśmy targu, chociaż już wyjściowy upust był całkiem dobry, to za kilka dni i przemyśleniu kilku spraw znaleźliśmy wspólnie kompromis co do ceny i wyposażenia.
Co do alufelg, to ja kupiłem już po odbiorze samochodu jako doposażenie w salonie i wyszło mi to całkiem tanio (800 zł za felgi Alessio)