Temat: [S-MAX 2006-2015] Niezawodność S-Maxów wg Dekry i AD-AC
View Single Post
Stary 22-04-2009, 13:04   #3
Hit
ford::average

Model: S-Max
Silnik: 2,0 TDCi 140KM
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Niezawodność S-Maxów wg Dekry i AD-AC

Auto jest super, żeby wszystkie takie były to swiat byłby piękniejszy. Dekra nie tylko je świetnie oceniła w testach, oni także kupili koło setki takich autek jak nasze, żeby obsługiwać awarie na autostradach. jestem dziwnie spokojny, że wcześniej nim wydali kasę, to wszystko dobrze sobie sprawdzili. No chyba, że ford puścił im te autka za ćwierć ceny i dał gwarancję bezpłatnych części w zamian za dobre wyniki w teście Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam nadzieję, że się nie zawiodę, bo ... gwarancja już się skończyła. ma to swoje dobre strony. Wczoraj przepaliła mi się żarówka stopu. Komputer ładnie zameldował, ja zameldowałem się w ASO i usłyszałem, że wymiana kosztuje 100 pln i trzeba pół godziny czekać (czyli godzinę). Trochę mnie trafiło, więc w pierwszym napotkanym warsztacie w 3 minuty mi tę żarówkę wymienili. Koszt: żarówka 4,50 pln, wymiana 10 pln Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Hit jest offline   Odpowiedź z Cytatem