Cytat:
Pewnie że można się pochwalić swoim maxiorem. Ja na przykład bardzo przywiązuję się do aut, niezależnie od tego czy jest to c-max czy porsche Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeśli dla kogoś autko tylko i wyłącznie jest do przemieszczania się z punktu A do B to rozumiem dlaczego nie widzi potrzeby wstawiania fotek, ale dla niektórych to coś więcej... Ja sam przyznaję się że jeszcze do niedawna miałem BMW e30 325e (dla wtajemniczonych eta) z 1986r Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i naprawdę było to coś więcej niż auto do przemieszczanie się z punktu A do B i też wstawialiśmy fotki na forum, wymienialiśmy się poglądami i doświadczeniami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Więc nie ma się co szczypać tylko ładować foty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To i ja wrzucam (trochę z dziwnych ujęć ale były mi potrzebne, a na nowe nie ma czasu)
http://img10.imageshack.us/gal.php?g=p4150292copy.jpg
|
325e? No super maszyna, ale jeszcze lepszy silnik-niskoobrotowy. Sam kiedyś bujałem się e28 ale z 2 litórką i 2,8. I rozumiem o czym mówisz, mówiąc, że się przywiązujesz do aut
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja po zakupie c-max`a wkurzam się, że nie mam czasu aby ją trochę podopieszcza. Żona się zawsze denerwuję, jak chce dłuba przy aucie bo uważa, że im nic nie brakuję, a człowiek tylko chce zmieni pare pierduł aby było inne niż wszystkie...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.