Temat: [Mondeo 2007-2014] lakierowany dach-oszukany przez salon
View Single Post
Stary 26-04-2009, 23:36   #27
mascom
ford::advanced

Model: Mondeo MK4
Silnik: 1999 Pb
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: lakierowany dach-oszukany przez salon

Cytat:
Napisał antyrama Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czy na dachu jest szpachla?
Jeśli jest to nie bardzo jak jest mu wrócić stan fabryczny.
Jeśli to tylko wada lakieru- jak najbardziej skończy się na naprawie bez względu na to jakie stacje TV zostaną w to zaangażowane. Prawdę mówiąc w drugim przypadku upieranie się przy nówce zaczyna pachnieć próbą wyłudzenia nowego auta.
A Ty byłbyś zadowolony gdybyś dął przeszło 100tyś zł i okaząłoby się że coś jednak jest w aucie nie tak jak fabryczne od nowości? Nie potrafi się ktoś obchodzić z autami przy transporcie lub procesy technologiczne są niedopracowane - no i dlaczego to ma interesować klienta? I dlaczego on ma płacić za czyjaś nieudolność? Dla każdego te 100tyś ma dosyć znaczną wartość a tutaj ktoś Cie robi w balona. Dla mnie auo nowe to auto nowe, nie po jakiś mniejszych lub większych przejsciach, z 1 warstwą fabrycznego lakieru.

A takie buble to niech sprzedają po obnizonych cenach (kiedyś widziałem u dealera chrystlera jak byłem przejazdem na placu masę aut nówek po gradobiciu - no i one były sprzedawane po okazyjnych cenach ze znacznym upustem, no i może ktoś by chciał dostac takie odpicowane auto jako w 100% sprawne? - no bo na zewnątrz po naprawie wygląda jak nowe).

Zresztą to nie jest pierwszy taki przypadek na tym forum. Kiedys czytałem podobny przypadek o jakimś nabywcy forda focusa - można poszukać i się popytać jak zakończyła się ta sprawa.
mascom jest offline   Odpowiedź z Cytatem