Mam fabryczne radio, nie chce zmieniać na żadne inne, bo ja słucham radia. W przypadku odtwarzacza z DVD bylbym skazany na bajki dzieciaków
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Dlatego myślę nad monitorem razem z DVD pod sufit. Do tego słuchawki i mam dzieciaki z głowy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Waga samego monitora i monitora z DVD jest porównywalna. I ekran wystarczy mi 10-12". To nie musi być sprzęt na miarę demo-cara, a taka "zapchaj dziura" dla dzieciaków - i tak będą miały frajdę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Cenna uwaga o wzmocnieniu za głową kierowcy. A skoro trzeba i tak do tego zdejmować podsufitkę, to muszę się za to wziąć jednocześnie z kombinacjami do pasa środkowego fotela....tylko nie wiem, kiedy czas znajdę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.