Cytat:
a jakby mozna bylo wylaczyc to bys wzial ESP i je wylaczyl....
|
w zimie oczywiście byłoby włączone... ale po moich doświadczeniach z ASR'em (domniewam że esp działałoby podobnie) w mieście wyłączałbym to... dlaczego? nie raz zdarzyło mi się że chciałem szybciej ruszyć, gdzieś sie zmieścić a tu nagle ASR koła blokuje żeby w poślizg nie wpadały i zamiast szybciej ruszyć - zmulało mi silnik stwarzając przykrą sytuację na drodze...
a co do Twojego focusa to tylko pogratulować takiej oferty... zreszta po co się kłócić co możnaby kupić za tą cenę a co nie? jeśli ford wypuszcza taką fiestę to chyba oczywiste że dla konkretnego nabywcy... do miasta wolałbym jednak fiestę, do cyklu mieszanego focusa, a w trasy mondeo i nie ma co się tu kłócić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wracając jeszcze do focusa to patrzyłem na oficjalny cennik i nie jest tak kolorowo jak przy fieście i to jest nawet nie logiczne żeby ford sobie pozwolił na cos takiego że sprzedawane przez niego auta z dwóch różnych klas mają takie same ceny i wyposażenie bo chyba oczywiste jest że każdy by brał auto z tej lepszej klasy (w tym przypadku focusa) i fiesta nie miałaby nabywców... a w tej kwestii akurat bije rekordy sprzedaży... porównaj sobie też ceny fiesty do cen innych aut w tej klasie - moim zdaniem fiesta jest w porównaniu do nich stosunkowo tania...