Witam
Mój problem może jest głupi i banalny, ale jednak nie jest przyjemny.
Chciałem wyczyścić wnętrze mojego Forda, no i przykładowo wyciągnąłem popielniczkę to opróżnienia i wymycia ( od miesiąca nie jest mi już potrzebna bo nie palę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ). No i kiedy wziąłem ją do umycia mydłem w płynie i gąbką, to porobiły mi się takie białe plamy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. PLAK okazał się pomocny, bo owe plamy po części zeszły. Ale kiedy wsadziłem ową spiołę z powrotem tam, gdzie jej miejsce zauważyłem, że jest jaśniejsza od reszty wykończenia wnętrza. Ogólnie tapicerka nie jest już taka "czarna" jak była kiedyś. W samochodzie nie było palone długo i często (może przez pół roku). Czy jest jakiś sposób żeby przywrócić fabryczny kolor tych wszystkich plastików i pokryć ?? Jeżeli nie to jaki preparat kupić w celu pomalowania tego na nowo ?? Koniecznie na czarno. Przepraszam jeżeli gdzieś ten temat był, ale naprawdę nic ciekawego się nie dowiedziałem. Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam, Piotrek