Cytat:
|
Normalnie wielkie dzięki za pełnego uśmiechu i przygód spota :-) SGR hahah mogę śmiało powiedzieć ze najlepszy spot w naszym regionie jak do tej pory, szkoda tylko ze reszta nie mogła-niech żałują.
Pozdrawiam.
|
Maciek powiem tak :
Ten spot był świetny ale co to będzie za tydzień
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oczywiście kto niebył niech żałuje
Cytat:
|
No Panowie widzę, że spocik był super. Gratulacje.
Ja miałem okazję objechać te wszystkie miejsca w których dziś byliście, jakieś 3 lata temu. Baza wypadowa była w Międzywodziu. Zwiedziłem wtedy wybrzeże od Świnoujścia po Pogorzelicę. Aż Wam zazdroszczę, bo ja mam daleko do morza. A do tego w tym roku to chyba w góry się na wakacje wybierzemy, bo jeszcze nie byłem.
|
Jacek może zmienicie jednak plany
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ??
Cytat:
a najlepszy tekst był tego dziadka co szedł z rodzinką
"............. zaszaleliśmy kupilismy herbatkę i poprosiliśmy o 3 słomki ........." Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Dokładnie Tomek to był tekst dzisiejszago dnia he he he he