View Single Post
Stary 02-05-2009, 22:03   #748
komik
ford::beginner

Imię: Mariusz
Model: Galaxy mk1 lift
Silnik: 2,3 benzyna + LPG
Rocznik: 2000
Domyślnie Odp: Może nowy spocik???

Cytat:
Napisał MacieqZST Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Normalnie wielkie dzięki za pełnego uśmiechu i przygód spota :-) SGR hahah mogę śmiało powiedzieć ze najlepszy spot w naszym regionie jak do tej pory, szkoda tylko ze reszta nie mogła-niech żałują.
Pozdrawiam.
Maciek powiem tak :
Ten spot był świetny ale co to będzie za tydzień Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oczywiście kto niebył niech żałuje

Cytat:
Napisał jacio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No Panowie widzę, że spocik był super. Gratulacje.
Ja miałem okazję objechać te wszystkie miejsca w których dziś byliście, jakieś 3 lata temu. Baza wypadowa była w Międzywodziu. Zwiedziłem wtedy wybrzeże od Świnoujścia po Pogorzelicę. Aż Wam zazdroszczę, bo ja mam daleko do morza. A do tego w tym roku to chyba w góry się na wakacje wybierzemy, bo jeszcze nie byłem.
Jacek może zmienicie jednak plany Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ??

Cytat:
Napisał TOMGOL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a najlepszy tekst był tego dziadka co szedł z rodzinką

"............. zaszaleliśmy kupilismy herbatkę i poprosiliśmy o 3 słomki ........." Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dokładnie Tomek to był tekst dzisiejszago dnia he he he he
komik jest offline   Odpowiedź z Cytatem