A ja teraz pójdę pod prąd,pomarudzę i pewnie wyjdę na starego pierdziele ale niech ta będzie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Otóż trochę się zastanawiam czy zbytnie przekozaczenie i nadanie C-Maxowi agresywnego wyglądu trochę nie kłóci z jego przeznaczeniem. A więc mini vanu czyli auta służącego do rodzinnego a więc bezpiecznego podróżowania. Nie chciałbym,żeby wygląd mojego autka zachęcał różnej maści tjuningowców spod znaku golfów trzecich i innych calibrów do wyprzedzania mnie za wszelką cenę i wciskania się potem przedemnie w imię ,,sportu". Z resztą sam nie chciałbym być odbierany na drodze tak jak oni. Osobiście wolałbym mniej krzykliwy design mojego wozu. To co świetnie wygląda na 3 drzwiowym focusie, na C-Maxie wcale sprawdzić się nie musi.Ja bym raczej poszedł w stronę dyskretnej elegncji (hehe) niż złotego łańcucha. Ale...Niech każdy się cieszy i dąży do tego co jemu się podoba i innym nic do tego.
To se pomarudziłem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.