Cytat:
Wieczne diesle... robiłem wtryski od Volvo, czopiki, miały 24 lat i były w całkiem niezłym stanie! Moim zdaniem wtryski po wymianie lub uczciwej naprawie powinny wytrzymać spokojnie tyle co założone w fabryce. Łuszczenie się pompy może zniszczyć wtryski po 10 km fakt potwierdzony empirycznie. Krycho79 sorki ale nie miałem czasu pogadać z diagnostami. Miałem piezoelektryki od Audi póki co to nie ma części, danych ani technologii naprawy. Jak padną wymiana na nowe a cena masakra. Pozdrawiam
|
Kolego ravis - nie masz za co przepraszac - jak napisalem wczesniej nic oprocz dostarczania wiedzy niektorym i dyskusji z innymi z tego nie masz i tak chyle czola
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do jak piszesz "czopikow" 24 letnich z Volvo - wychodzi z tego ze to jednak byla inna technologia a Audi...nooooo to skoro juz sie pojawiaja to bedzie kolejny hit w grupie CR
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A wiesz moze (troche of - sorry) jak tam wtryski z Kia Ceed? Tez sie juz pokazuja?