Temat: [Fiesta 2008-2012] Nowy Ford Fiesta,co sadzicie
View Single Post
Stary 07-05-2009, 15:08   #169
barek
ford::beginner

Model: Fiesta 7 / Mondeo 2
Silnik: 1400 / 1800
Rocznik: 2009 / 2000
Domyślnie Odp: Nowy Ford Fiesta,co sadzicie

Pod warunkiem że to działa dobrze. Mnie się od jakiegoś czasu psuje i jak puknę w lewo, to nie wykrywa czasem i daje tylko 1 mignięcie, a nie 3. Myślałem że to przez to że dłuższe przytrzymanie powoduje zmniejszenie ilości mignięć z 3 do 2 (można tak kontrolować ile się ma mignięć). Ale to nie to, coś się zchrzaniło.

Dodatkowo całość wydaje odgłosy jakby zaraz miało się rozpaść (albo lepiej-jakby już coś się ułamało), szczególnie przy kierunku na prawo. I wyraźnie rusza się cały zespół przełącznika.

Zauważyłem to niedawno po wyjeździe z serwisu. No nie wiem, wielu pomyśli że się czepiam, ale mnie to akurat denerwuje. Tak jak hałasujący (tak, brzęczący) podczas jazdy kluczyk stacyjki. Może to przez ten upał, części dostają luzów... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał Morel Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pałeczka kierunkowskazów działa na dwa sposoby. Lekkie puknięcie (z automatycznym powrotem do punktu wyjściowego) albo pociągnięcie do końca (wraca jak wyprostujesz kierownice). Przy tym pierwszym wariancie możesz ustawić że lampki migną raz lub 3 razy.

Ostatnio edytowane przez barek ; 07-05-2009 o 15:47
barek jest offline   Odpowiedź z Cytatem