Temat: [Fiesta 2008-2012] Nowy Ford Fiesta,co sadzicie
View Single Post
Stary 07-05-2009, 22:28   #174
Marcin73
ford::advanced

Imię: Marcin
Model: Fiesta
Silnik: 1.25
Rocznik: 2006
Domyślnie Odp: Nowy Ford Fiesta,co sadzicie

Cytat:
Napisał caligator Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a ja myśle barek że sie czepiasz... i zaczynam nie dowierzać że aż tyle rzeczy ci sie w tej fieście psuje:/ przecież to już wygląda jak mega antyreklamaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A ja mimo wszystko myślę, że ma chłopak strasznego pecha. I nawet mam na to wytłumacznie, bo przynajmniej u mnie wyglądało to tak: pojechałem z jedną usterką, którą oczywiście naprawili, ale przy okazji zepsuli 3 następne, jak sie pojechało z tymi trzema, to zepsuli następne 5, a naprawili tylko 2, z czego jedną nie do końca. To jest jak efekt domina Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Teraz sam popoprawiałem, co się dało i (odpukać) na razie nie jest źle. A o antyreklame nikt mnie nie może posądzić (chyba, że serwisów, bo to inna sprawa), bo bardzo lubię swój samochód i wszystkie Fordy jakimi jeździłem przypadły mi do gustu ze względu na rewelacyjne zawieszenie i stosunek ceny do tego co oferują. Gdyby nie serwisy Forda, byłaby rewelacja...