Witajcie,
Miałam okazję przetestować ostatnio Focusa wersję 100 KM i Fiestę 1.4 96 KM. Byłam zdecydowana na Focusa, ale poza fajniejszym troszkę układem kierowniczym, silnik okazał się pod każdym względem gorszy od tego we Fieście. Głośniejszy, mniej zrywny. Ostatecznie kupiłam Fiestę ze względu na (i tutaj Panowie powiedzą, że jestem typową kobietą
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) duszę i kolor. Wcześniej jeździłam złotą Tigrą 1.6 106 KM, a kiedy usiadłam za kierownicą Fiesty poczułam się kobieco, delikatnie. Kierownica bardzo ergonomiczna, malutka, zgrabna, z regulacją położenia, co ważne dla drobnych kobietek. Kolor wybrałam sobie jedyny w swoim rodzaju, hot magenta
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mam tylko pytanie: czy rzeczywiście blacha posiada ocynk? Tak poinformował mnie sprzedawca. Muszę na swoją zabawkę poczekać aż dwa miesiące. Podobno przyznano małe limity produkcji
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czy spalanie jest rzeczywiście na tak niskim poziomie, jak podaje sprzedawca? Interesuje mnie głównie jazda w trasie.
A tak i jeszcze jedno pytanie - nigdzie nie mogę znaleźć jakie opony zakładają do felg 15-calowych. Będę wdzięczna za każdą odpowiedź.
Pozdrawiam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.