Temat: Zlocik? :)
View Single Post
Stary 08-05-2009, 10:06   #692
mrocznyszewc
ford::beginner

Imię: Rafał
Model: Focus MK1 1,8TDDI kombi
Silnik: 1,8TDDI
Rocznik: 2000
Domyślnie Odp: Zlocik? :)

Widze, ze jakos cienko idzie ten tematGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ok, powiem o co mi chodzi...

Jestem nowy na forum, jestem mlody i moj Mondek jest moim pierwszym samochodemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W zwiazku z tym mam ogromna chec spotkania sie z ludzmi z forum bo wiem ze maja oni spora wiedze na temat Fordow(i nie tylko)Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mam mnostwo pytan i dlatego chcialbym zorganizowac jakis zlocik w g-dzuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.wiem ze bedzie cienko bo ludzie zapracowani(jak jaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) ale nie chodzi mi o jakis super wielki zlot, ogloszony na cala polske...bardziej chodzi mi o spotkanie przy grilu np i pogadanie o naszych kochanych fordzikachGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.tak chociaz w kilka osobGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.chodziaz na kilka godzin. Np w weekend 16-17 maja. Pasowaloby komus? jesli tak to prosze o kontakt na gadu: 6345183 lub lepiej na tel: 503640637.
aha...warto stworzyc jakas liste obecnosci, wszyscy ktorzy sa chetni niech sie wpisza. jak sie uzbiera kilka osob to domowimy szczegoly,co,gdzie i kiedyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

POZDRAWIAM i czekam na odpowiedziGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mrocznyszewc jest offline   Odpowiedź z Cytatem