Cytat:
(...)Ale do licha na lewym słupku jest naklejka z oponami i ciśnieniami . I jak byk, na samym dole jest też opcja 195/60 R15 (którą przez to że jest na dole, dopiero niedawno zobaczyłem). Musi pasować! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Jeśli tak to nie ma problemu.
Cytat:
PS. W ogóle miło że podają w Fieście tak dużo opcji opon - i to na przednim słupku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W Mondeo musiałem dopiero szukac rozmiarówki na TireManager na stronce GoodYear (goodyear.pl).
|
W mondeo '99 Rodziców, którym trochę jeździłem, w instrukcji były wypisane wszelkie, możliwe do zastosowania, rozmiary opon.
Cytat:
(...)Co do oczekiwania - mam zapis w umowie na sierpień, ale jak mi wczoraj powiedział sprzedawca moje autko już się produkuje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Wzięli jeszcze większy margines niż u mnie. Widać rzeczywiście ostro jadą z produkcją. Z tego co wiem produkują już nie tylko w Niemczech, ale w Hiszpanii również.