Jak dla mnie super!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Najprawdopodobniej bede, bo nie mam jeszcze grafiku na czerwiec wiec sie do kierownika zagada i bedzie wolny 21-szy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak nawiasem mowiac to fajnie bedzie odwiedzic Inowroclaw bo to moje rodzinne strony
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pochodze z Barcina
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.mozemy tam jechac na najlepsze lody na swiecie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
PS zaczne zarazac ludzi z Grudziadza, zeby logowali sie na to forum,bo pelno pieknych fordow jezdzi po tym miescie a z tego co widze to na forum jestem chyba tylko ja i moj kumpel(ktorego nawiasem mowiac poznalem przez to forum
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)