Temat: Zlocik? :)
View Single Post
Stary 09-05-2009, 10:27   #694
mrocznyszewc
ford::beginner

Imię: Rafał
Model: Focus MK1 1,8TDDI kombi
Silnik: 1,8TDDI
Rocznik: 2000
Domyślnie Odp: Zlocik? :)

Jak dla mnie super!Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Najprawdopodobniej bede, bo nie mam jeszcze grafiku na czerwiec wiec sie do kierownika zagada i bedzie wolny 21-szyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak nawiasem mowiac to fajnie bedzie odwiedzic Inowroclaw bo to moje rodzinne stronyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pochodze z BarcinaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.mozemy tam jechac na najlepsze lody na swiecieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

PS zaczne zarazac ludzi z Grudziadza, zeby logowali sie na to forum,bo pelno pieknych fordow jezdzi po tym miescie a z tego co widze to na forum jestem chyba tylko ja i moj kumpel(ktorego nawiasem mowiac poznalem przez to forumGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
mrocznyszewc jest offline   Odpowiedź z Cytatem