Znawców probe na tym forum na razie jak na lekarstwo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z moich doświadczeń wynika że bmw e3o 2.o z zamiennikami
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. za środkowy tłumik na 2 polonezowskie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tylny sportowy
ryczał niczym hmmm camaro z '69
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
http://the-grayline.com/wp-content/u...969-camaro.jpg
no z pewnością cicha bunia nie była
co do probe:
ad1. ja mam sportowy dwu-rurke między 1-2,5 tys. obrotów jest i cicho i ekonomicznie
ad2. jak będzie wyglądać super to moim zdaniem smiało zakładaj, probki powinny być charakterne i każde powinno mieć swój własny urok
ad3. żaden spec ze mnie ale wydaje mi się że tej róznicy nawet się nie poczuje ( nie usłyszy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ). No żeby dobrze chodził to nie tylko nowy tłumik końcowy ale i cały układ musi być szczelny.
A pytałeś jakiegoś już speca od wydechów u Siebie w mieście?