Temat: [Focus 2004-2008] Gasnie przy 10l. paliwa w zbiorniku!!!
View Single Post
Stary 10-05-2009, 22:03   #10
maniekmaniek13
ford::average

Imię: mariusz
Model: -
Silnik: -
Rocznik: -
Domyślnie Odp: Gasnie przy 10l. paliwa w zbiorniku!!!

[QUOTE=maniekmaniek13;1160207]
Cytat:
Napisał Cien77 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Podobny wątek był niedawno na forum. Komuś przerywał i gasł przy małej ilości paliwa, zwłaszcza na zakrętach.
no witam. to u mnie był i jest taki problem tylko tyle że mam mk1 i mi nie gaśnie tylko przerywa od 1/4 ilości paliwa. problem jest nadal ale omijam go tak że zawsze przy 1/4 tankuję do pełna a stan 1/4 traktuję jako zero, dno, suszaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to raczej napewno smog w zbiorniku. nie warto sobie tym zawracać głowy ford gów..o wort i do przodu nigdy więcej tego szajsu. zaraz się odezwą obrońcy marki ale i tak mnkie nikt nie przekona i nic nie warte mówienie bo na taki model trafiłeś ... swojego zajężdzę i w krzaki... zdziwiło mnie nawet to że jak kupowałem go na giełdzie to miałem pół zbiornika paliwa i se myślę jaki baran sprzedaje z taką ilością wachy ale jak dojeżdzałem z giełdy do domu to już zrozumiałem że trafiłem na wspaniały egzemplarz fokusa od handlarzaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..pozdrawiam i kolego nie martw się tym tylko tankuj do pełna fokus to wielkie G. napewno czeka cię jeszcze wiele niespodzianek.

Ostatnio edytowane przez maniekmaniek13 ; 10-05-2009 o 22:16
maniekmaniek13 jest offline   Odpowiedź z Cytatem