Temat: [Mondeo 2007-2014] 1,8 TDCI +/- tylko dla użytkowników
View Single Post
Stary 11-05-2009, 19:05   #25
jvc
Feel The Difference

Imię: Mirek
Model: MK5 Titanium X, Focus MK4 St-Line
Silnik: 2,0tdci 150=>180=>200+, 1,0 125KM
Rocznik: 2016,2018
Domyślnie Odp: 1,8 TDCI +/- tylko dla użytkowników

Cytat:
Napisał rafalb Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
te 7,5 to z powodu chipa, czy jazdy na mieście?

Jaka jest zmiana w spalaniu przy chipie?
Różnica żadna a nawet bym powiedział że przy tym samym stylu jazdy spalanie jest mniejsze. Być może pojemność 1,8 wskazuje na to że kupuje to ktoś kto zamierza jeździć oszczędnie, u mnie tak nie jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Moja trasa to zwykle 20 km z czego 15km to droga szybkiego ruchu i prędkości 150 i wzwyż a wtedy wiadomo że musi łyknąć, po chipie bardziej człowieka cieszy dawanie bardziej w palnik Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przetestowałem i jazda oszczędna daje mi jakiś 1 litr oszczędności, więc moim zdaniem nie ma sensu się męczyć. A czy to dużo na 1550 kg wagi? Teraz po przesiadce na 17" cali pali jeszcze więcej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał rafalb Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

z innych - nie mogę komórki kłaść przed wajchą od biegów, bo przy 1800 obrotów mam wrażenie, że jej się wibrą włączyła Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sprawdzałem dziś z komórką i nie wiem o co chodzi z ta wibrą przy 1800 obrotów ?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Mój mondek
...Powered by heko...

Bądź
NIEBIESKI-zarejestruj się

Ostatnio edytowane przez jvc ; 11-05-2009 o 19:11
jvc jest offline   Odpowiedź z Cytatem