Cytat:
|
te 7,5 to z powodu chipa, czy jazdy na mieście?
Jaka jest zmiana w spalaniu przy chipie?
|
Różnica żadna a nawet bym powiedział że przy tym samym stylu jazdy spalanie jest mniejsze. Być może pojemność 1,8 wskazuje na to że kupuje to ktoś kto zamierza jeździć oszczędnie, u mnie tak nie jest
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Moja trasa to zwykle 20 km z czego 15km to droga szybkiego ruchu i prędkości 150 i wzwyż a wtedy wiadomo że musi łyknąć, po chipie bardziej człowieka cieszy dawanie bardziej w palnik
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przetestowałem i jazda oszczędna daje mi jakiś 1 litr oszczędności, więc moim zdaniem nie ma sensu się męczyć. A czy to dużo na 1550 kg wagi? Teraz po przesiadce na 17" cali pali jeszcze więcej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
z innych - nie mogę komórki kłaść przed wajchą od biegów, bo przy 1800 obrotów mam wrażenie, że jej się wibrą włączyła Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Sprawdzałem dziś z komórką i nie wiem o co chodzi z ta wibrą przy 1800 obrotów ?