View Single Post
Stary 16-05-2009, 11:29   #9
arturek
FORD|ZAWODOWIEC

Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Zagłówki LCD

Cytat:
Napisał RECONDO Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Poszukuję opini posiadaczy/użytkowników fabrycznych zagłówków do MONDEO MK III z ekranami LCD: jaka jest jakość odbioru, wady/zalety systemu? Czy warto je zakupić czy może szukać innych modeli i zamontować w posiadanych zagłówkach?
Witam
1. Gdzie parkujesz - czy na chodniku czy w garażu? Jeśli na chodniku, to monitorki mogą "wyparować"
2. Ja kupiłem monitory mocowane rzepami do zagłówków (czekam na przesyłkę)
3. Zależy jak często planujesz używać monitory.
4. Zastanawiałem się nad DVD sufitowym ale droższe i więcej "zabawy" z montażem.
pozdrawiam
Arturek
P.S Kupiłem coś takiego:

DVD Tevion - opis

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał zamsik Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
najlepiej zobacz monitorki na zywo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo naprawde sie roznia, kolory kontrast itp. Ale jak masz psazerow z tylu tu super sprawa z takimi monitorkami a dvd kupisz juz za 300 zł na allegro i dajesz w schowek i wszystko gra Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrawiam
Z umieszczeniem może byc problem - nie zamkniesz schowka, bo kable będą wisiały.
Od tyłu schowka też nie przepuścisz bo tapicerka łączy się z deską i nie ma dojścia od tyłu schowka (z kablami)

Ostatnio edytowane przez arturek ; 27-05-2009 o 21:31
arturek jest offline   Odpowiedź z Cytatem