Temat: [Mondeo 2000-2007] Olej silnikowy ale jaki
View Single Post
Stary 17-05-2009, 00:03   #378
SrebnaStrzała
ford::expert

Model: A7, Mondeo
Silnik: 50TDI, 2.0TDCI
Rocznik: 2018, 2011
Domyślnie Odp: [Mk3] Olej silnikowy ale jaki

Cytat:
Napisał eker Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Koledzy , ja juz nie wiem co mysleć . Mam przejechane 168000 tys , auto jest za chipowane . Do tej pory lałem ford formuła ale po przeczytaniu postów jestem w stanie wlać cos innego . Wiec co wlać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. co tak naprawde polecacie !!
Ja to co zawsze, Motul 300v 5w30 power racing(jedyny z serii który się nadaje do tdci) zaraz mnie ktoś tu posądzi że jestem pracownikiem tej firmy. Ciągle zachwalam ten olej więc tylko patrzeć jak sie jakieś komentarze posypią....Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cobretti, to jest złe porównanie. Powinieneś napisać jeździ na Pirelli P6000 a ktoś poleci Continental PremiumContact 2 SSR powinieneś jeszcze dodać, że pirelli są na wykończeniu i będzie okazja do wymiany na inne albo kupienia jeszcze raz tych samych.

Tak z ciekawości...
Czym się różni Formula E od F ?

Ostatnio edytowane przez SrebnaStrzała ; 17-05-2009 o 00:10
SrebnaStrzała jest offline   Odpowiedź z Cytatem