Cytat:
Pytaj, pytaj Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja się zraziłem ostatnio po tym jak myślałem że tarcze klocki też należy wymieniać w ASO żeby gwarancji nie tracić, po czym gdy zwichrowała mi się tarcza okazało się że niestety gwarancji na to nie ma , więc bez żadnych sentymentów wymieniłem poza ASO klocki i tarcze za 40% ceny. Co do czujników , jeżeli żadne przewody nie są przecinane to problemu nie widzę żadnego, co więcej mam zamiar zrobić zabezpiecznie odcięcia zapłonu i również poza ASO (ingerencji w przewody też nie będzie). A w ASO mogą sobie straszyć jak chcą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Nie musisz przekonywać mnie do zalet wykonywania wszelkich napraw i ulepszeń poza ASO!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jest jednak małe
ale, czyli gwarancja... Chciałem założyć MultiLocka! W ASO stwierdzili, że w przypadku wystąpienia problemów (ze skrzynią biegów naturlich), naprawa nie będzie wykonana w ramach gwarancji, gdyż montaż Locka uznany zostanie za ingerencję w skrzynię...
Czujniki to może co innego - nie wiem!!!
Inna kwestia, to że Ty przy zakładaniu czujników nie ingerujesz w elektrykę - to jedno, czy ASO będzie uważało tak samo - to drugie!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
POZDRAWIAM!