View Single Post
Stary 21-05-2009, 16:28   #6
tomsky
ford::beginner

Model: MK3
Silnik: 2.0 TDDI
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: [Mondeo Mk3] Zestaw CB z elementami montażowymi.

Cytat:
Napisał Kacper85 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kolego i dobrze zrobileś, że kupiłes presidenta. uniden napoczatku był dobrym radiem, teraz im dlużej czytam fora poświecone cb radiom to ludziska się zaczynają powoli śmiać, co chinczycy będą potrafili jeszcze wyciągnąc z tego radia... jak to kiedyś przeczytalem - porównując starego unidena i nowego unidena, to w nowym podczas mówienia do mikrofonu można usłyszeć wiatr w obudowie radia... taka pustka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nie wiem ile w tym prawdy, ale nie jedną taką opinie już przeczytałem. Pozatym kwestia homologacji - tak, teraz nikt nie sprawdza i nic się nie dzieje.... pytanie tylko, kiedy nastapi reakcja państwa na masowe jezdzenie samochodów osobowych z cb radiem, np obowiązek corocznych przegladów radia czy okazywania deklaracji-prawidłowo wypisanych deklaracji.... np jakaś nowelizacja ustawy - ciekawe kto wtedy będzie jezdził z 2metrową anteną na dachu i unidenem w aucie czy innym radiem bez homologacji
Nie bronie ani nie ganie żadnej firmy czy radia, kwesta gustu i zasobu portfela (mnie osobiście bardzo odpowiada President Walker, ale mnie nie stać). I nie wypowiadałbym się wcale, ale jak już odnosisz się do litery prawa, nowelizacji, ustaw i przeglądów to rozumiem, że masz świadomość, że żadne prawo nie działa wstecz tak więc niech o legalność martwią się Ci, którzy kupować będą radyjka po nowelizacjach, ustawach i prawach. Tym czasem nie ma takiego prawa, a przynajmniej nie słyszałem o takim. Śmiech mnie ogarnia jak czytam, że "w mieście X to Krokodyle zabrały 20 radyjek bo homologacji kierowcy nie mieli Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum." . To woźmy teraz ze sobą fakturę na zakupione radio, głośniki, koło zapasowe etc. Jak nie ma to przecież albo nielegalne, albo kradzione może być

Cytat:
Napisał Kacper85 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nie wiem ile w tym prawdy, ale nie jedną taką opinie już przeczytałem
A tutaj to to trochę przesadziłeś całą teorię o radiu, którego nie masz, nie posiadasz nie testowałeś pokładasz w jednej opinii, w którą tak do końca nie wiesz czy możesz wierzyć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no miło, podoba się. Opinii o jakimś sprzęcie będzie tyle ilu ich właścicieli a nawet więcej tak jak pisałem kwestia gustu i portfela.
Ja miałem okazję przetestować swoje radio bardzo dokładnie kilka dni, czytałem bardzo wiele opinii bardzo rozbieżnych, ża straszne zakłócenia, że sieje po kanałach, w moich testach tego nie zauważyłem więc się zdecydowałem akurat na takie.

do Godlike87:
W sobotę postaram się zrobić kilka zdjęć jak ja umieściłem radio i postaram się je tutaj wrzucić. A moje wywołanie to mondeo27.

Pozdrawiam i szerokości życzę.
Daewoo Lanos 1.5 DOHC - wspominam bardzo mile
Ford MKIII 2.0 TDDI Kombi - cóż pisać bajka
tomsky jest offline   Odpowiedź z Cytatem