View Single Post
Stary 23-05-2009, 14:44   #1
Mazzi
ford::amateur

Model: Brak
Silnik: Brak
Rocznik: Brak
Domyślnie Rada od starych "Wyjadaczy"

Witam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jako nowy użytkownik forum chciałbym przywitać się ze wszystkimi i postawić :564:

Mam VW Polo z 98r. i chciałbym zmienić auto na większe. Polówka jest bezawaryjna - nic się nie sypie, leje i jade. Czaję się na Mondeo mk2 z 97 - 98 roku - czy to dobry wybór aby zastąpić mojego małego niemca?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Mondeo jakie mnie interesuje to tylko i wyłącznie 1.8 TDI. Zależy mi na dużym aucie i mało awaryjnym. Czytałem forum, czytałem i czytałem ale chciałbym podsumować te nie przespane nocki i oprzeć się o spostrzeżenia posiadaczy tychże aut Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Prosiłbym o szczerą odpowiedź - opłaca się jeszcze te autka kupować czy rozejrzeć się za czymś innym? Może są jakieś lepsze alternatywy? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Dzięki i pozdrawiam
Mazzi
Mazzi jest offline   Odpowiedź z Cytatem