Temat: [Focus 2008-2011] fotel kierowcy-buja się i skrzypi
View Single Post
Stary 23-05-2009, 19:03   #7
misiekk77
ford::amateur

Model: Focus
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: pilna pomoc - fotel kierowcy

Cytat:
Napisał GHAD29 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dzisiaj poddałem fotel głębokiej diagnozie. gdy się go uniesie do góry to kładąc głowę na podłodze przy tylnych siedzeniach widzę taką łupinkę, z jakiegoś tworzywa. W tym tworzywie są otwory a w nich gąbka fotela. Wydaje mi się że to tworzywo rusza się na boki, na pewno ono trzeszczy, żeby sprawdzić czy to to się rusza muszę kogoś posadzić za kierownicę. Jak coś wskóram, to dam znać, może komuś pomogę. W ogóle to pechowe to auto jest, już mi przeklejali przednią szybę bo stukała po rozgrzaniu wnętrza. Z tyłu tęż coś wali, ale to już polubiłem. Jak napisał przedmówca, zrażają do auta pierdołami, które można było uniknąć.
Udało Ci się zwalczyć w ASO skrzypienie fotela? Mam dokładnie to samo i również w Foce z 2008 po FL.

Mam też podobny problem z przednią szybą - dość często stuka na łączeniu z dachem w okolicy siedzenia pasażera. Miałeś jakiś problem, żeby ASO się tym zajęło? Pytam profilaktycznie, bo jeszcze tego nie zgłosiłem...

Pozdr,
misiekk77 jest offline   Odpowiedź z Cytatem