Witam,
Proszę o ustalenie czym są 2 wtyczki w komorze silnika i jeden czujnik (jak mi się wydaje)
Auto to Galaxy 98 rok, silnik AHU lub 1Z (nie moje auto, nie wiem dokładnie).
1. Wspomniany chyba czujnik, znajduje się po prawej stronie komory silnika, na dole (patrząc od przodu samochodu), w okolicach wlewu płynu spryskiwaczy. Wychodzi z wiązki idącej z okolic kabiny.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
2. Wtyczka numer 1, zdjęcie z prawego podszybia z komory silnika, wtyczka jest zaślepiona, wychodzi z kabiny.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
3. Wtyczka numer 2, w okolicach wtyczki numer 1, normalnie wciśnięta w uchwyt po prawej (widać na fotce wyżej). Pasuje do niego włącznik krańcowy, jak w drzwiach. Czy to jakiś czujnik otwartej maski?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z góry dzięki za informacje i pozdrawiam