Oryginal chyba w sensie gotowego elementu, a nie gotowego oryginalnego elementu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja jak bede wymienial to tez chcialbym miec gotowe elementy, co prawda u mnie podluznice w nadwyraz dobrym stanie sa jeszcze, lewe nadkole juz ktos musial przede mna robic, a prawe zmienialem w zeszlym roku zaraz po kupnie auta. Zauwazylem natomiast ze prog od kierowcy strony w okolicach gdzie sie podklada lewarek nie jest juz w najlepszym stanie (nie jest to jeszcze katastrofa, ze mi lewarek wpada
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) ale juz mysle nad ewentualna wymiana ww elementow, czyli podluznic, jeszcze raz nadkoli progow no i chcialbym jeszcze potem polakierowac cale autko bo i tak nie mam zamiaru go sprzedawac bo sie poprostu nie oplaca, wiec bede robil to dla siebie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Podejrzewam, ze jakbym chcial kupic podlzunice w sklepie, to sklep napewno skads to sciagnie.
Pozdrawiam