Cytat:
|
Strefa łódzka to się powoli rozpada? Aktywność na forum chyba jednak przekłada się na frekwencję spotową.. coraz mniej nas jest...
|
nie zgodzę się z tobą
frekwencja ... jakoś za specjalnie nie zauważyłem żeby spadła. Oczywiście po odwiedzinach Warszawy i Krakowa oraz po spotkaniu z mustangami sam też odniosłem wrażenie że coś nas ,mało na kolejnych spotach, ale liczby pokazują zupełnie coś innego
nie wiem jak było na ostatnim spocie, bo akurat mam budowę na działce i nie bardzo mogłem przyjechać, ale na każdym poprzednim spocie raczej nie zdarzało się żeby było mniej niż 10 załóg
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a to w porównaniu do naszych początków uważam za całkiem sensowny wynik
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Aktywność na forum ... nie spadła, ot po prostu rozwaliliśmy się na kilka tematów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a w łódzkich spotach ... no cóż ostatnio na spotach raczej leniuc***emy więc i nie ma za bardzo po spocie co opowiadać, poza tym znamy się już niemalże jak łyse konie i chyba nikogo nie dziwi kto, co robił na spocie, więc i nie ma co cały czas pisać takich samych relacji i wrzucać takich samych zdjęć
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.